SUNT DE ACORD cu TERMENII SI CONDITIILE de mai jos
si continui cu Plata Consultatiei DR.ISAC EDUARD 150 leiTERMENI SI CONDITII

DEFINITII SI TERMENI

Furnizor servicii:
COMPLEX SUPORT S.R.L
CUI: 41941794
Adresa sediu social: Tara: Romania, Judet: Buzau, Localitatea: Merei, nr. 490
BANCA: Libra Internet Bank
RON/LEI IBAN: RO38BREL0002002374150100
EURO IBAN: RO27BREL0002002374150201
USD IBAN: RO16BREL0002002374150302
GBP IBAN: RO05BREL0002002374150403
TELEFON: 0725 361 046
EMAIL: isaceduardvaleriu@gmail.com
WEB: www.medicspecialistpsihiatru.com
Pct. lucru: Bulevardul Unirii (Sud), Bloc B2, parter, Loc. Buzau, Jud. Buzau, Romania

Client:
Orice persoana fizica care solicita consult psihiatric de specialitate contra cost prin plata online.

Comanda:
Actiunea prin care pacientul plateste online in mod anticipat un consult psihiatric

Servicii medicale:
Activitatile specifice cadrului medical necesare evaluarii diagnostice si recomandarilor terapeutice(respectiv consultatia psihiatrica). Durata 20 min. Pret: 150 lei.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Furnizor si Client, fara prezenta fizica simultana a Furnizorului si a Clientului.

Clientul solicita serviciile medicale telefonic iar furnizorul stabileste data si ora pentru efectuarea consultatiei apoi trimite aceste date si adresa necesara platii online prin mesaj sms. Dupa efectuarea platii, clientul va primi alt mesaj sms de confirmare a comenzii.

Contractul se considera incheiat intre furnizor si client in momentul trimiterii mesajului de confirmare.

POLITICA DE RETURNARE:

Odata incheiat contractul, nu se poate reprograma data sau ora consultatiei si banii nu pot fi returnati decat prin acceptul furnizorului.

Daca clientul nu se prezinta la data si ora stabilita furnizorul isi rezerva dreptul de a nu returna contravaloarea consultatiei.

Furnizorul isi rezerva dreptul de anulare a comenzii in orice moment si din orice motive cu returnarea banilor prin transfer bancar sau la punctul de lucru (cabinet medical). In aceasta situatie banii vor fi returnati in maxim 14 zile.

Furnizorul va emite catre client o factura proforma in format electronic pentru serviciile medicale, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Termenii si conditiile site-ului pot fi modificate oricand de catre furnizor iar acceptarea lor se confirma prin efectuarea platii online.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.
Toate datele si formatul site-ului sunt protejate de copyright si nu pot fi reproduse sub nici o forma.